Täna käisin Spartas Marek Morozovi juures kehakoostise analüüsi tegemas.
Täna olid siis tulemused sellised:
Pikkus 174.7 cm (võib 1cm vähem näidata) minu tegelik pikkus peaks olema 176 cm.
Kaal 68.4 kg (riietega ja hommikul sõin)
Vanus 22
Keha veesisaldus 36.4 kg
Proteiin (lihas kuivatatult) 10.2 kg
Skelett 3.9 kg
Rasva mass 17.9 kg
BMI 22.4
Rasva % 26.2 %
Pehmed koed (lihas) 46.6 kg
Vistsenraalne rasv 4 tase (norm 4-6)
Segmentaalne analüüs:
Rasva mass: vasak käsi 1.14, parem käsi 1.13, kere 9.20, vasak jalg 3.22, parem jalg 3.21.
Pehmed koed kg: Vasak käsi 3.01, parem käsi 3.02, kere 23.65, vasak jalg 8.45, parem jalg 8.46.
Eesmärk vähendada toitumist 220 kcal ja päevane kaloraaz seeläbi 1877 kcal.
Liikumist 330 kcal võrra ehk kulutada 330 kcal päevas liikumisega (30 minutit kõndi umbes).
Mareku arvates siis võiks kehakaalu vähendada tasapisi nüüd kuna seni olen ikkagi juba 15 kg alla võtnd. Et kuskil 1.5 kg kuus. Seeläbi siis vähendada rasvaprotsenti. Tahaks sinna 20 % kanti ikkagi.
Muidu tulemused täiesti keskmised, nagu inimene tänavalt :)
Täna olid siis tulemused sellised:
Pikkus 174.7 cm (võib 1cm vähem näidata) minu tegelik pikkus peaks olema 176 cm.
Kaal 68.4 kg (riietega ja hommikul sõin)
Vanus 22
Keha veesisaldus 36.4 kg
Proteiin (lihas kuivatatult) 10.2 kg
Skelett 3.9 kg
Rasva mass 17.9 kg
BMI 22.4
Rasva % 26.2 %
Pehmed koed (lihas) 46.6 kg
Vistsenraalne rasv 4 tase (norm 4-6)
Segmentaalne analüüs:
Rasva mass: vasak käsi 1.14, parem käsi 1.13, kere 9.20, vasak jalg 3.22, parem jalg 3.21.
Pehmed koed kg: Vasak käsi 3.01, parem käsi 3.02, kere 23.65, vasak jalg 8.45, parem jalg 8.46.
Eesmärk vähendada toitumist 220 kcal ja päevane kaloraaz seeläbi 1877 kcal.
Liikumist 330 kcal võrra ehk kulutada 330 kcal päevas liikumisega (30 minutit kõndi umbes).
Mareku arvates siis võiks kehakaalu vähendada tasapisi nüüd kuna seni olen ikkagi juba 15 kg alla võtnd. Et kuskil 1.5 kg kuus. Seeläbi siis vähendada rasvaprotsenti. Tahaks sinna 20 % kanti ikkagi.
Muidu tulemused täiesti keskmised, nagu inimene tänavalt :)
No comments:
Post a Comment